Friday, 6 December , 2019
امروز : جمعه, ۱۵ آذر , ۱۳۹۸ - 9 ربيع ثاني 1441
امروز : جمعه, ۱۵ آذر , ۱۳۹۸ - 9 ربيع ثاني 1441
اخبار »
شناسه خبر : 3776
پرینتخانه » غذاهای محلی گیلان
تاریخ انتشار : 02 مهر 1396 - 20:30 |
کولی غورابیج
مواد لازم:
- ماهی کولی ۵۰۰ گرم
- مغز گردو ۱۵۰ گرم
- سبزیها شامل (نعناع، چوچاق، خال واش، گشنیز) جمعاً ۲۵۰ گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبغوره ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گردو را آسیاب کنید و با ۴ لیوان آب بپزید تا به روغن بیفتد، ماهی کولی را بعد از خالی کردن شکم و سر بشویید و با نمک و فلفل مزده دار کنید و درون تابه با روغن سرخ کنید و به گردوی در حال پخت که به روغن افتاده اضافه کنید سبزیها را که خرد کردهاید و سرخ نمودهاید به خورش اضافه کنید آب غوره بزنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید و با کته سرو نمایید.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=3776
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.