پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Friday, 19 August , 2022
امروز : جمعه, ۲۸ مرداد , ۱۴۰۱ - 22 محرم 1444
شناسه خبر : 14158
  پرینتخانه » آشپزی, آموزش, اخبار

کویی خورش و طرز تهیه آن

آرت گیل : کویی خورش، یکی از انواع غذاهای گیلانی بدون گوشت است که با کدوحلوایی، خرما، گردو، عدس و زردچوبه درست می‌شود و معمولا آن را با پلو یا نان سرو می‌کنند.

مواد لازم

  • نصف یک عدد کدوحلوایی پوست کنده و ریز خرد شده
  • چند عدد خرمای بدون هسته
  • ۱۵۰ گرم گردوی سابیده شده
  • یک پیمانه عدس پخته شده
  • زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کویی خورش

کدو حلوایی خرد شده را با کمی آب بپزید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را در غذاساز بریزید و همراه با عدس پخته میکس کنید تا به‌صورت پوره درآیند. در ادامه پوره کدو و عدس را با گردوی سابیده شده و مقداری زردچوبه مخلوط کنید و در یک تابه با روغن تفت دهید. پس از تفت، مواد را از روی حرارت بردارید و خرما را به آن‌ها اضافه کنید.

 

| منبع خبر : کجارو
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.