Friday, 19 August , 2022
امروز : جمعه, ۲۸ مرداد , ۱۴۰۱ - 22 محرم 1444
امروز : جمعه, ۲۸ مرداد , ۱۴۰۱ - 22 محرم 1444
اخبار »
شناسه خبر : 14158
پرینتخانه » آشپزی, آموزش, اخبار
کویی خورش و طرز تهیه آن
آرت گیل : کویی خورش، یکی از انواع غذاهای گیلانی بدون گوشت است که با کدوحلوایی، خرما، گردو، عدس و زردچوبه درست میشود و معمولا آن را با پلو یا نان سرو میکنند.
مواد لازم
- نصف یک عدد کدوحلوایی پوست کنده و ریز خرد شده
- چند عدد خرمای بدون هسته
- ۱۵۰ گرم گردوی سابیده شده
- یک پیمانه عدس پخته شده
- زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کویی خورش
کدو حلوایی خرد شده را با کمی آب بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را در غذاساز بریزید و همراه با عدس پخته میکس کنید تا بهصورت پوره درآیند. در ادامه پوره کدو و عدس را با گردوی سابیده شده و مقداری زردچوبه مخلوط کنید و در یک تابه با روغن تفت دهید. پس از تفت، مواد را از روی حرارت بردارید و خرما را به آنها اضافه کنید.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=14158
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.